Om Oss

Vi är stolta över att vara en plattform dedikerad till att erbjuda högkvalitativ undervisning i det turkiska språket. Vår kärna ligger i att skapa en givande och effektiv inlärningsmiljö, och vi sätter stort fokus på våra kvalificerade lärare.

Vårt team består uteslutande av lärare som innehar svensklärarlegitimation och specialiserar sig som modersmålslärare i turkiska. Deras legitimation garanterar inte bara kompetens inom det svenska utbildningssystemet, utan även en fördjupad förståelse för undervisning i modersmålet.

Emre Oguz

Grundare

Låt siffrorna tala.

4+

Kurser i Turkiska

4

Pedagoger

112

Elever

OUR VISION​

Vi strävar efter att hålla undervisningen i framkant genom att använda moderna pedagogiska och didaktiska modeller. Genom att integrera innovativa metoder skapar vi en dynamisk inlärningsupplevelse som passar dagens elever och deras unika inlärningsstilar.

Vår passion för att främja förståelsen och behärska det turkiska språket genomsyrar allt vi gör. Oavsett om du är nybörjare eller har erfarenhet av turkiska, är Turkiska.se platsen där kunskap möter inspiration och där varje elev stöds av vårt engagerade team av legitimerade och erfarna lärare. Vi ser fram emot att vara din guide på språkresan!

OUR MISSION​

Vår Mission

Vi på Turkiska.se strävar efter att skapa en inkluderande inlärningsmiljö där kärnan i vår mission är att främja förståelse och kärlek för det turkiska språket. Genom att erbjuda högkvalitativ undervisning och använda moderna pedagogiska metoder strävar vi efter att öppna dörrar till kulturell rikedom och kommunikativ förmåga.

Vår mission är att bemyndiga individer att utforska och bemästra det turkiska språket på ett meningsfullt sätt. Genom att erbjuda legitimerade lärare, modersmålsexpertis och moderna undervisningsmetoder strävar vi efter att skapa en stimulerande och givande inlärningsupplevelse för alla våra elever, oavsett nivå och bakgrund.

Vi tror på att skapa en global gemenskap av turkisktalare som är förankrad i kunskap, förståelse och respekt för språket och dess kulturella kontext. Vår mission är att vara en bro för dem som vill ta del av den rika mångfalden och historien som det turkiska språket har att erbjuda. Låt oss tillsammans låta språket öppna dörrar till nya möjligheter och berika våra liv.

Utforska
Gemenskap
Kultururella Kontext
Givande inlärningsupplevelse
Moderna undervisningsmetoder
Bemyndiga individer

Vårt Team

Möt Instruktörerna

John Aston​
Web Development Instructor​

Erika Mina​
Mobile Development Instructor​

Amy Rose​
Machine Learning Instructor​

Adrian Cruz​
Data Science
Instructor​

Bli Medlem​

Köp medlemskap och börja redan idag.

Blir medlem och upptäck tjusningen med att lära dig turkiska redan idag!”